• Velkommen til Leo's LegelandHerlev

  Åbningstider

  • I dag -

  • I morgen -

  • lørdag -

  • søndag -

  • mandag -

  • tirsdag -

  • onsdag -

  • torsdag -

  Leg og bevægelse i Leo's Legeland i Herlev!

  Et besøg i Leo’s Legeland i Herlev er en sjov og actionfyldt oplevelse for børn i alle aldre. Løb, hop, klatre og leg i tusindvis af kvadratmeter legeland. Vi tror på at opdage glæden ved bevægelse gennem leg! Og det kan børnene gøre hos os. Opdag nogle af vores ferieaktiviteter og sportscamp eller book en fest. Vi har actionfyldte aktiviteter til alle lejligheder! Så hvad venter du på? Book din legtid og start dit eventyr. Vi er åbne hver dag året rundt på vores legeland! Og hey, glem ikke at du kan afholde dit barns fødselsdagsfest hos os!

  Køb billet & book legtid

  Priser i Leo's Legeland Herlev

  Et besøg i Leo's er et actionfyldt besøg for hele familien! Vores priser varierer afhængigt af legelandet, dagen og tidspunktet du ønsker at besøge os. Vi har også forskellige priser afhængigt af barnets alder. Børn under et år kommer ind gratis, og for børn mellem et og to år har vi en reduceret pris. Besøg vores bookingside for at se aktuelle priser for dit legeland!

  Læs mere om dit besøg i Leo's

  Book en drømmefest hos Leo's

  Vi sørger for at skabe dit barns drømmefest! Vælg mellem forskellige temaer blandt vores festlokaler, og vi sætter saft og popcorn op og hvad du ellers ønsker fra vores populære festpakker. Og selvfølgelig får fødselsdagsbarnet et besøg i Leos hemmelige skattekammer, hvor en gave venter. Når festen er forbi, får hvert barn en slikpose. En ægte drømmefest, kort sagt!

  Et fredeligt øjeblik midt i leg & bevægelse

  Energi skal genopfyldes før, under og efter leg. Sørg for at besøge vores Bistro, der serverer et bredt udvalg af mad, snacks og forfriskende drikke. Her præsenterer vi en del af vores bredde udvalg der findes i vores legelande.

  Find Leo's Legeland Herlev

  Herlev Hovedgade 31, 2730 Herlev, Denmark

  📩 – herlev@leoslegeland.dk

  ☎ – 44650060

  Vejledning

  Ofte stillede spørgsmål & svar

  Vi ved, du kan have spørgsmål om vores legelande, vores attraktioner, vores åbningstider, priser og meget mere. Her får du svar på de mest almindelige spørgsmål og kan også besøge vores FAQ-side.