• Leg & bevægelse i Leo's Legeland

  Priser & alder hos Leo's Legeland

  Vi har skabt en verden fyldt med glæde, eventyr og spændende oplevelser for alle aldre. Vores prissætning er baseret på forskellige faktorer som hvilket legeland, hvilken dag og hvilket tidspunkt du ønsker at besøge os. Din barns alder, om det er under 1 år, mellem 12-23 måneder, eller 2-17 år, spiller også en rolle, for at tilbyde alle muligheden for at lege. For at se aktuelle priser, besøg vores booking og se, hvad dit besøg vil koste!

  Se alle priser

  Køb billet online - billigere pris per barn

  For at gøre dit besøg hos os endnu bedre, anbefaler vi altid, at du starter din legelandsoplevelse online. Det giver dig en række fordele! Udover at sikre plads i legelandet, får du en billigere pris, når du køber billet på vores hjemmeside. Du undgår altså at betale ekstra per barn!

  Garanteret plads

  For at skabe en behagelig og mindre trang atmosfære, har Leo’s tilpasset antallet af besøgende og opdelt dem i forskellige grupper i løbet af dagen. Når du køber billet og booker tid online, har du en garanteret plads og behøver ikke at bekymre dig om ikke at komme ind. Sørg derfor for at komme i løbet af din bookede ankomsttid og leg i tre timer fra det øjeblik, du går ind i legelandet!

  Fleksibilitet

  Du kan i ro og mag vælge den tid og dag, der passer jer bedst. Gå ikke glip af, at vi har forskellige priser afhængigt af hvilken dag og tid på dagen I ønsker at komme. Når valget er truffet, er I velkomne til at nyde leg, sjov og eventyr i vores legeland i flere timer.

  Nemt at ændre din booking

  Skulle der ske noget uforudset, der gør, at I ikke kan komme? Bare rolig! Hvis du har brug for at ændre din booking, kan du gøre det op til en time før dit besøg starter. Du gør det nemt og hurtigt på din Leo’s Family-konto.

  Booke tid med årspas

  Selvom du har et årspas til Leo’s, anbefaler vi, at du booker tid online før dit besøg. Vi har reserveret et antal pladser per tidsrum for årspasindehavere. Men husk at booke mindst 48 timer før dit besøg, da pladserne ellers frigives til alle besøgende. Fuldt booket på det tidspunkt, du ønsker? Vælg en anden tid, som er ledig. For at booke med årspas, log ind på Leo’s Family, når du booker tid!

  Læs mere om Leo's Årspas

  For voksne

  Vi ved, at de voksne også ønsker at have det rart under besøget. Slap af i vores hyggelige sofaer og nyd at se børnene lege og udforske. Vi tilbyder også gratis wifi, så du kan holde kontakten og dele jeres oplevelser på sociale medier. Glem ikke at nævne os @leoslegeland, når du deler dine billeder, men vær omhyggelig med at følge love og regler.

  For småbørnsforældre

  Hvis du besøger os med små børn, er der en særlig afdeling tilpasset de allermindste. Børn under et år har gratis adgang, og vi har skabt et sikkert og sjovt miljø, hvor de kan bevæge sig og udforske. Vi har bløde gulve, der er perfekte til at øve sig på at kravle og gå. Selvfølgelig er det helt i orden at medbringe barnevognen ind i hele legelandet!

  Se Mini World

  Ofte stillede spørgsmål & svar

  Vi ved, du kan have spørgsmål om vores legelande, vores attraktioner, vores åbningstider, priser og meget mere. Her får du svar på de mest almindelige spørgsmål og kan også besøge vores FAQ-side.