• Piratfest

  Fest i Leo's Legeland

  Fest med pirattema

  Hæv sejlene og sæt øjenklappen på – velkommen til vores Piratfest. Her kan fødselsdagsbarnet og alle venner fejre fødselsdagen blandt pirater.

  Piratrummet

  Træd ind i vores Piratfestrum og føl dig som en ægte pirat. Væggene er dekoreret med skattekort, piratflag og spændende detaljer, der tager børnene med på et eventyr til søs.

  Book fødselsdag

  Du kan finde dette festlokale her

  1. AALBORG

   Poul Larsens Vej 12, 9000 Aalborg, Denmark

   (i dag)
   -
  2. AARHUS

   Graham Bells Vej 12, 8200 Aarhus, Denmark

   (i dag)
   -
  3. HERLEV

   Herlev Hovedgade 31, 2730 Herlev, Denmark

   (i dag)
   -
  4. ISHØJ

   Industribuen 5, 2635 Ishøj, Denmark

   (i dag)
   -
  5. ODENSE

   Petersmindevej 1E, 5000 Odense, Denmark

   (i dag)
   -

  Sådan booker du en fest

  Det er nemt og bekvemt at booke en fest hos Leo’s Legeland. Du kan gøre det via vores online booking, hvor du vælger legeland, dato og tid, antal gæster, hvem der er fødselsdagsbarnet, hvilken festpakke du ønsker sammen med eventuelle ekstra valgmuligheder, og så er du klar til at invitere dine gæster og vil modtage en bekræftelse via e-mail, når alt er klar. Hvis du ikke har en Leo’s Familykonto, opretter vi den for dig, mens du booker!

  Læs mere om fester hos Leo's

  Vores festlokaler

  Hos Leo's kan du skabe dit barns drømmefest! Uanset om dit barn drømmer om at være en prinsesse, udforske rummet eller gå på skattejagt som en rigtig pirat, har vi det perfekte festlokale til dig!

  Se alle festlokaler

  Ofte stillede spørgsmål & svar

  Vi ved, du kan have spørgsmål om vores legelande, vores attraktioner, vores åbningstider, priser og meget mere. Her får du svar på de mest almindelige spørgsmål og kan også besøge vores FAQ-side.

  Til vores FAQ