• Diskofest

  Fest i Leo's Legeland

  Fest med diskotema

  Velkommen til Leo’s diskofest, hvor dit barn og deres venner kan danse og have det sjovt, mens de fejrer fødselsdagsbarnet. Vi har flere festlokaler med diskotema alt efter hvilket legeland du besøger. For eksempel Disco Pop-rummet, Diskorummet, Disco DJ-rummet, Disco Dance-rummet og DJ-rummet.

  Vores diskorum

  Træd ind i vores glitrende diskorum og mærk rytmen fra musikken og diskolysene. Her kan børnene slippe sig løs og danse til deres yndlingssange med deres venner.

  Book fødselsdag

  Du kan finde dette festlokale her

  1. AALBORG

   Poul Larsens Vej 12, 9000 Aalborg, Denmark

   (i dag)
   -
  2. HERLEV

   Herlev Hovedgade 31, 2730 Herlev, Denmark

   (i dag)
   -
  3. AARHUS

   Graham Bells Vej 12, 8200 Aarhus, Denmark

   (i dag)
   -
  4. ODENSE

   Petersmindevej 1E, 5000 Odense, Denmark

   (i dag)
   -
  5. ISHØJ

   Industribuen 5, 2635 Ishøj, Denmark

   (i dag)
   -

  Sådan booker du en fest

  Det er nemt og bekvemt at booke en fest hos Leo’s Legeland. Du kan gøre det via vores online booking, hvor du vælger legeland, dato og tid, antal gæster, hvem der er fødselsdagsbarnet, hvilken festpakke du ønsker sammen med eventuelle ekstra valgmuligheder, og så er du klar til at invitere dine gæster og vil modtage en bekræftelse via e-mail, når alt er klar. Hvis du ikke har en Leo’s Familykonto, opretter vi den for dig, mens du booker!

  Læs mere om fester hos Leo's

  Vores festlokaler

  Hos Leo's kan du skabe dit barns drømmefest! Uanset om dit barn drømmer om at være en prinsesse, udforske rummet eller gå på skattejagt som en rigtig pirat, har vi det perfekte festlokale til dig!

  Se alle festlokaler

  Ofte stillede spørgsmål & svar

  Vi ved, du kan have spørgsmål om vores legelande, vores attraktioner, vores åbningstider, priser og meget mere. Her får du svar på de mest almindelige spørgsmål og kan også besøge vores FAQ-side.

  Til vores FAQ