• Velkommen til jeres gruppebooking

  Grupper, skoler og virksomheder

  Er I en større gruppe, der søger en uforglemmelig dag fyldt med leg og eventyr? Uanset om du planlægger en skoleudflugt eller en gruppeaktivitet, er Leos Legeland det perfekte sted. Vi elsker at sætte børn i bevægelse og at se børn og voksne lege og have det sjovt sammen. Derfor tilbyder vi særligt fordelagtige priser og rabatter for større grupper. At booke din gruppeudflugt hos os er nemt og bekvemt. Saml gruppen og kom og oplev en dag ud over det sædvanlige!

  Foreninger & private grupper

  Tag holdet eller vennerne med til en fartfyldt stund i Leos med masser af leg, ballade og eventyr. Vi tilbyder op til 30% rabat for større grupper.

  Læs mere

  Skoler, børnehaver & fritidsordninger

  Saml hele klassen og tilbring en dag med leg og bevægelse. Vi tilbyder 40% rabat for skoler, børnehaver og fritidsordninger.

  Læs mere

  Virksomheder

  Vil I tilbringe en dag eller aften i Leos helt for jer selv? Vi er naturligvis åbne for forslag. Send en forespørgsel til os, så ser vi, hvad vi kan gøre!

  Læs mere

  Ofte stillede spørgsmål & svar

  Vi ved, du kan have spørgsmål om vores legelande, vores attraktioner, vores åbningstider, priser og meget mere. Her får du svar på de mest almindelige spørgsmål og kan også besøge vores FAQ-side.