• Mere leg for dine penge

  Pas, billetkort & gavekort

  I Leo’s brænder vi for at skabe et mødested for familier med fokus på leg og bevægelse. Derfor har vi udviklet forskellige billetprodukter for at gøre det nemmere for både store og små at besøge os så ofte som muligt!

  Årskort og sæsonkort

  Med vores forskellige kort kan dit barn besøge vores legelande så ofte I ønsker inden for en specificeret periode. Vi tilbyder årskort til forskellige aldre og til forskellige priser. Køb et kort i dag og maksimér dit barns leg og bevægelse hos os!

  Læs mere om årskort

  Billetkort

  Kan dit barn lide at lege, have det sjovt og være fræk? Perfekt, så er billetkort noget for jer! Billetkortene er fyldt med lige så mange indgange som navnet antyder. For eksempel giver et 4 x Billetkort, fire indgange for dit barn hos Leo’s, uanset dag og tid!

  Læs mere om billetkort

  Køb gavekort

  Glæde ved bevægelse som gave må da være verdens bedste gave, ikke? Køb et gavekort og giv en oplevelse hos Leo’s til nogen, du holder af. Leo’s gavekort kan bruges til at købe billetter, god mad, lækre snacks eller fine ting i Leo’s shop.

  Læs mere om gavekort

  Ofte stillede spørgsmål & svar

  Vi ved, du kan have spørgsmål om vores legelande, vores attraktioner, vores åbningstider, priser og meget mere. Her får du svar på de mest almindelige spørgsmål og kan også besøge vores FAQ-side.