• Prinsessefest

  Fest i Leo's Legeland

  Fest med prinsessetema

  Velkommen til vores fortryllende prinsessefest. I dette rum bliver drømme til virkelighed, og fødselsdagsbarnet kan udleve sine eventyrdrømme.

  Prinsesserummet

  Kan dit barn også lide at lege prinsesselege? I dette rum bliver fødselsdagsfejringen en virkelig drømmeoplevelse! Træd ind i vores fortryllende prinsessefestrum, hvor glitrende juveler og eventyrlige dekorationer omgiver jer. Her kan den lille prinsesse og gæsterne forsvinde ind i en verden af magi og fantasi.

  Book fødselsdag

  Du kan finde dette festlokale her

  1. AALBORG

   Poul Larsens Vej 12, 9000 Aalborg, Denmark

   (i dag)
   -
  2. AARHUS

   Graham Bells Vej 12, 8200 Aarhus, Denmark

   (i dag)
   -
  3. HERLEV

   Herlev Hovedgade 31, 2730 Herlev, Denmark

   (i dag)
   -
  4. ODENSE

   Petersmindevej 1E, 5000 Odense, Denmark

   (i dag)
   -

  Sådan booker du en fest

  Det er nemt og bekvemt at booke en fest hos Leo’s Legeland. Du kan gøre det via vores online booking, hvor du vælger legeland, dato og tid, antal gæster, hvem der er fødselsdagsbarnet, hvilken festpakke du ønsker sammen med eventuelle ekstra valgmuligheder, og så er du klar til at invitere dine gæster og vil modtage en bekræftelse via e-mail, når alt er klar. Hvis du ikke har en Leo’s Familykonto, opretter vi den for dig, mens du booker!

  Læs mere om fester hos Leo's

  Vores festlokaler

  Hos Leo's kan du skabe dit barns drømmefest! Uanset om dit barn drømmer om at være en prinsesse, udforske rummet eller gå på skattejagt som en rigtig pirat, har vi det perfekte festlokale til dig!

  Se alle festlokaler

  Ofte stillede spørgsmål & svar

  Vi ved, du kan have spørgsmål om vores legelande, vores attraktioner, vores åbningstider, priser og meget mere. Her får du svar på de mest almindelige spørgsmål og kan også besøge vores FAQ-side.

  Til vores FAQ