• Undervandsfest

  Fest hos Leo's

  Velkommen til undervandsfesten, en magisk verden, hvor børnene kan udforske det dybe hav og møde havets forunderlige skabninger. Vi har skabt et fantastisk festlokale, der tager børnene med på et eventyr under havets overflade.

  Undervandsrummet

  Træd ind i vores undervandsfestlokale og føl dig transporteret til havets bund. Væggene er dekoreret med undervandstemaer, søheste og farverige fisk, der skaber en vidunderlig atmosfære.

  Boka barnkalas

  Du kan finde dette festlokale her

  1. AALBORG

   Poul Larsens Vej 12, 9000 Aalborg, Denmark

   (i dag)
   -
  2. HERLEV

   Herlev Hovedgade 31, 2730 Herlev, Denmark

   (i dag)
   -
  3. AARHUS

   Graham Bells Vej 12, 8200 Aarhus, Denmark

   (i dag)
   -
  4. ISHØJ

   Industribuen 5, 2635 Ishøj, Denmark

   (i dag)
   -
  5. ODENSE

   Petersmindevej 1E, 5000 Odense, Denmark

   (i dag)
   -

  Sådan booker du en fest

  Det er nemt og bekvemt at booke en fest i Leo’s Legeland. Du kan gøre det via vores online booking, hvor du vælger legeland, dato og tid, antal gæster, hvem der er fødselsdagsbarnet, hvilken festpakke du ønsker sammen med eventuelle ekstra valgmuligheder. Så er du klar til at invitere dine gæster og vil modtage en bekræftelse via e-mail, når alt er klar. Hvis du ikke har en Leo’s Family-konto, opretter vi den for dig, mens du booker!

  Book børnefødselsdag

  Vores festlokaler

  Hos Leo's kan du skabe dit barns drømmefest! Uanset om dit barn drømmer om at være en prinsesse, udforske rummet eller gå på skattejagt som en rigtig pirat, har vi det perfekte festlokale til dig!

  Se alle festlokaler

  Ofte stillede spørgsmål & svar

  Vi ved, du kan have spørgsmål om vores legelande, vores attraktioner, vores åbningstider, priser og meget mere. Her får du svar på de mest almindelige spørgsmål og kan også besøge vores FAQ-side.

  Til vores FAQ