• Vil du være junglens konge eller dronning?

  Arbejd hos Leo's

  Hos Leo’s Legeland søger vi superhelte, der tror på legens kraft og har en brændende passion for at skabe glæde og minder for familier og sætte børn i bevægelse. Er du klar til at blive en del af vores fantastiske team? Her er din chance for at være junglens konge eller dronning, og vi tror, at du har superkræfterne, der kræves for at trives i vores legende verden.

  Vokse & Udvikle dig med Leo’s

  At arbejde i Leo’s Legeland er mere end bare et job. Det er en mulighed for at vokse og udvikle sig, skabe fantastiske minder og være en del af noget større end dig selv. Her tester vi din disciplin, ansvarsfølelse og evne til samarbejde, mens du sammen med dine kolleger skaber magi i form af et legeland i verdensklasse.

  Karriere hos Leo’s

  For os er karrieremuligheder lige så vigtige som klatrevægge og rutsjebaner. Hvis du har den rette drivkraft og engagement, kan du ikke kun klatre over vulkaner, men også i din egen karriere. Hos Leo’s Legeland er der altid plads til dem, der ønsker at vokse og udvikle sig.

  Læs mere om karriere hos Leo’s

  Ledige job

  Er du klar til at teste dine superkræfter i Nordens største legelandskæde? Vi håber at byde dig velkommen til vores fantastiske team, hvor hver dag er en mulighed for at blive en ægte superhelt!

  Ledige job hos Leo’s

  Ofte stillede spørgsmål & svar

  Vi ved, du kan have spørgsmål om vores legelande, vores attraktioner, vores åbningstider, priser og meget mere. Her får du svar på de mest almindelige spørgsmål og kan også besøge vores FAQ-side.