• Aktiviteter for børn

  Leg, holdtræning og lejr i Leo's Legeland

  I Leo’s Legeland ønsker vi at skabe muligheder for børn at lege, samtidig med, at de er aktive. Udover at købe billetter og booke legetid har vi udviklet sommerlejre, vinterlejre, ferielejre og holdtræning for børn – så du, som søger aktiviteter for børn, har alt samlet ét sted!

  Summer Camp

  Book årets sjoveste sommerlejr! I løbet af fire actionfyldte sommerferiedage vil børnene dyrke sport og lege med nye venner. Latter, fællesskab og eventyr er lovet med Leo og hans venner!

  Læs mere om Summer Camp

  Sport Kidz

  Udforsk sport og bevægelse på en legende måde! I løbet af otte actionfyldte sessioner vil børnene bevæge sig sammen med vores vidunderlige instruktører og prøve aktiviteter som håndbold, floorball, gymnastik, klatring, dans og boldspil.

  Læs mere om Sport Kidz

  Winter Camp

  Book årets sjoveste vinterferielejr! I løbet af tre actionfyldte dage vil børnene prøve forskellige sportsgrene og aktiviteter sammen med vores dygtige og engagerede instruktører i legelandet. Nyd cykelslalom, klatre i vores parkour, dribble og sparke i Leo’s Sportsarena og have det sjovt med nye venner.

  Læs mere om Winter Camp

  Lad legen begynde

  Velkommen til Leos jungle og opdag alle vores spændende attraktioner. Køb din billet her for at sikre en fantastisk oplevelse i vores legelande. Vælg den dato og tid, der passer dig, udfyld dine oplysninger og betal nemt online. Og hey, glem ikke at du kan afholde dit barns fødselsdagsfest hos os!

  Læs mere om leg i Leo's

  Ofte stillede spørgsmål & svar

  Vi ved, du kan have spørgsmål om vores legelande, vores attraktioner, vores åbningstider, priser og meget mere. Her får du svar på de mest almindelige spørgsmål og kan også besøge vores FAQ-side.