• Nordens største legeland

  IR & udvidelse

  Dette er Leo's

  Leo’s blev grundlagt i 2006 i Luleå, Sverige, og er den største og mest populære legelandskæde i Norden med over 65 legeland (Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland). Virksomheden er i en ekspansiv fase og forventes at etablere nye legeland hvert år, med målet om at have 100 legeland. Leo’s gigantiske legeland tilbyder tusindvis af kvadratmeter med leg, sport og eventyr for hele familien. Gennem vores faciliteter ønsker vi ikke kun at skabe et sikkert og rent lege miljø, men også at inspirere til øget bevægelse og en måde at opdage glæden ved bevægelse gennem leg.

  Mere end et legeland

  Vores legelande er 3500-5000 kvm, fyldt med trampoliner, boldbassiner, sportsarenaer og meget mere. Et besøg i Leo’s er et eventyr for hele familien. Når energiniveauet begynder at blive lavt – tag et smut forbi Leo’s Bistro. Her finder du et bredt udvalg af frisk mad. Desuden arrangerer vi fantastiske fødselsdagsfester.

  Fysisk inaktivitet og sundhedsproblemer

  Børn og bevægelse har altid været vores fokus i Leo’s. Fysisk inaktivitet identificeres nu som den fjerde ledende risikofaktor for global dødelighed (WHO, 2010). Fysisk inaktivitet stiger i mange lande med store konsekvenser for befolkningens generelle sundhed ifølge WHO. Børn har simpelthen brug for at bevæge sig, og det gør de hos Leo’s! Med fire millioner gæster årligt kan vi gøre en forskel.

  Succesfaktorerne

  Udover at vores gæster skal have det sjovt, er vores vigtigste prioriteter altid service, sikkerhed og renlighed. Vores vision er at være den bedste legelandskæde i verden. For at nå dette mål gør vi alt med kvalitet og entusiasme.

  Hurtige detaljer