• 3-års fødselsdag

  Fødselsdagsfester for 3-årige

  Fylder dit barn snart tre? Så er det tid til at fejre! Den tredje fødselsdag er som de andre en særlig begivenhed og en perfekt grund til at skabe minder for både barnet og forældrene. Mange vælger at arrangere en 3-års fødselsdagsfest for at fejre dette, og der findes forskellige måder at gøre det på.

  Det allerførste fødselsdagsselskab

  Når et barn fylder tre år, tager mange skridtet til at invitere til deres allerførste fødselsdagsselskab. Før dette er det almindeligt kun at invitere familie, slægtninge og venner af familien, men i 3-års alderen tager mange skridtet til at arrangere en fødselsdagsfest for barnets venner. Det er populært at invitere et par nære venner samt andre børn fra børnehaven – dem barnet leger mest med. Hvorfor ikke overraske ved at invitere hele børnehavens gruppe?

  Lege til en 3-års fødselsdagsfest

  For treårige er der generelt ikke behov for så mange strukturerede lege – nogle gange kan det være svært for dem at forstå regler og hvad der gælder. Desuden trives børn i denne alder ofte bedre i mindre grupper. En klar tendens for denne alder er, at der oftest er fuld fart på. Treårige elsker alle lege, der giver mulighed for at løbe, hoppe og fjolle rundt!

  Sted for en 3-års fødselsdagsfest

  Hvis du ikke ønsker at have fødselsdagsfesten hjemme, er Leo’s Legeland det perfekte sted for en 3-års fødselsdagsfest. Så slipper du for at handle, planlægge og rydde op, og desuden elsker børnene at lege og have det sjovt på legelandet. I Leo’s kan børnene slippe deres energi løs og skabe uforglemmelige minder sammen. For børn i denne alder er det vigtigt med nok plads til at bevæge sig frit, for eksempel ved at løbe, hoppe, klatre og danse. I Leo’s findes der forskellige legeområder og aktiviteter, der er perfekt tilpasset de allermindste gæster i treårsalderen. Her kan børnene tage rutsjebaner sammen, hoppe på trampolinen og udforske Leo’s tumleområde, specielt tilpasset for børn mellem et og fem år.

  Temafester

  Gennem leg udvikler børn deres fantasi. Populære temaer for leg og rollespil inkluderer at lege prinsesse eller pirat, udforske forskellige verdener som undervandsmiljøer eller rummet, samt at danse til diskomusik. I Leo's findes der temarum for alle disse eventyr – alt for at gøre barnets første fest perfekt og realisere deres drømmefest!

  Udforsk Leo's festlokaler

  Mad til en 3-års fødselsdagsfest

  Den perfekte festmad til treårige er som regel enkel mad, som børn i den alder kan lide. Når du booker en fest i Leo’s, findes der færdige festmenuer at vælge imellem. Udover is til dessert, findes der mættende muligheder som pandekager, pølser med brød og hamburgere. Disse giver børnene ekstra energi, så de kan holde til at løbe og lege i legelandet. Da der ofte er mange søde sager til festen, er det populært at servere noget fra vores mættende festmenuer. Det er også muligt at tilpasse menuerne med forskellige valgmuligheder for at passe så godt som muligt til alle treårige!

  Forælderens rolle til en 3-års fødselsdagsfest

  Treårige elsker at lege og udforske, og det er vigtigt, at de kan gøre dette i et sikkert miljø, hvor de føler sig komfortable med at slippe løs og have det sjovt. Hvis du har eller har haft en treåring, ved du, at de kan være ret generte, og at det kan være skræmmende for dem at være uden mor eller far. Børnene kan have brug for støtte og have en forælder med til festen for at turde lege og have det sjovt, især hvis festen er på et nyt sted.

  Drømmen om at have fest i Leo’s

  En fødselsdagsfest i Leo’s er ikke kun en oplevelse fyldt med sjov, det er et minde for livet. Under festen skal fødselaren sidde i en særlig fødselsdagsstol med en krone på hovedet. En festpose er også inkluderet som en gave, og sammen med en forælder skal barnet udforske Leo’s hemmelige skattekammer. Afhængigt af dagen har fødselsdagsbarnet og de andre treårige også mulighed for at møde Leo, børnenes favorit. Så mange ønsker, der går i opfyldelse på samme dag – simpelthen den ultimative fødselsdagsfest!