• Isprinsessefest

  Fest hos Leo's Legeland

  Fest med iskoldt isprinsesse tema

  Velkommen til vores fortryllende isprinsessefest, en verden hvor drømme bliver til virkelighed, og frostfyldte eventyr venter den kommende prinsesse og hendes venner.

  Isprinsesserummet

  Træd ind i vores eventyrlige isprinsessefestrum, hvor glitrende iskrystaller og funklende snefnug omgiver jer. Her kan den lille prinsesse og hendes gæster fortabe sig i en verden af magi og fantasi.

  Book fødselsdag

  Du kan finde dette festlokale her

  1. ISHØJ

   Industribuen 5, 2635 Ishøj, Denmark

   (i dag)
   -

  Sådan booker du en fest

  Det er nemt og bekvemt at booke en fest hos Leo’s Legeland. Du kan gøre det via vores online booking, hvor du vælger legeland, dato og tid, antal gæster, hvem der er fødselsdagsbarnet, hvilken festpakke du ønsker sammen med eventuelle ekstra valgmuligheder, og så er du klar til at invitere dine gæster og vil modtage en bekræftelse via e-mail, når alt er klar. Hvis du ikke har en Leo’s Familykonto, opretter vi den for dig, mens du booker!

  Læs mere om fester hos Leo's

  Vores festlokaler

  Hos Leo's kan du skabe dit barns drømmefest! Uanset om dit barn drømmer om at være en prinsesse, udforske rummet eller gå på skattejagt som en rigtig pirat, har vi det perfekte festlokale til dig!

  Se alle festlokaler

  Ofte stillede spørgsmål & svar

  Vi ved, du kan have spørgsmål om vores legelande, vores attraktioner, vores åbningstider, priser og meget mere. Her får du svar på de mest almindelige spørgsmål og kan også besøge vores FAQ-side.

  Til vores FAQ