• Drømmefødselsdag med isbombe & pølse m. brød

  En fest i Leo’s er noget helt særligt

  Velkommen til at booke Leo’s dejlige Drømmefødselsdag med isbombe & pølse m. brød – en af vores mest populære festpakker til dit barns særlige dag! Med over ti års erfaring i at skabe uforglemmelige børnefødselsdage ved vi præcis, hvordan man planlægger og leverer en fantastisk oplevelse.

  Læs om børnefødselsdage hos Leo's

  Hvorfor vælge Drømmefødselsdag med isbombe & pølse m. brød i Leo's?

  Servér hotdogs med brød til festen for at tanke energi. Børn bliver sultne af at lege, fjolle og løbe i Leo's jungle, og hotdogs er et hit hos børnene! Her kan du se, hvad der er inkluderet i festpakken. Fødselsdagsværten sørger for, at festen forløber gnidningsløst. Isbomben ankommer med en fødselsdagssang, og værten er der, hvis der er behov for at genopfylde forfriskningerne. Dog er de ikke i lokalet i hele timen. Maden vil blive serveret til lokalet til egen fordeling.

  Vores festlokaler

  Hos Leo's kan du skabe dit barns drømmefest! Uanset om dit barn drømmer om at være en prinsesse, udforske rummet eller gå på skattejagt som en rigtig pirat, har vi det perfekte festlokale til dig!

  Se alle festlokaler

  Ofte stillede spørgsmål & svar

  Vi ved, du kan have spørgsmål om vores legelande, vores attraktioner, vores åbningstider, priser og meget mere. Her får du svar på de mest almindelige spørgsmål og kan også besøge vores FAQ-side.

  Til vores FAQ