• Drømmefødselsdag med isbombe i Leo's Legeland

  En fest i Leo’s er noget helt særligt

  Velkommen til at booke Leo’s dejlige Drømmefødselsdag med isbombe – en af vores mange festpakker til dit barns særlige dag! Med over ti års erfaring i at skabe uforglemmelige børnefødselsdage ved vi præcis, hvordan man planlægger og leverer en fantastisk oplevelse.

  Læs om børnefødselsdage hos Leo's

  Hvorfor vælge Drømmefødselsdag med isbombe i Leo's?

  Tag din fest til det næste niveau med vores Drømmefødselsdag med isbombe! Leo's superlækre isbombe indeholder is, marengs, chokoladesauce og krymmel. Og selvfølgelig serveres den med lys som fødselsdagsbarnet får lov til at puste ud. Den ultimative festdessert, som børnene elsker! Her kan du se, hvad der er inkluderet i Drømmefødselsdag med isbombe. Fødselsdagsværten sørger for, at festen forløber gnidningsløst. Isbomben ankommer med en fødselsdagssang, og værten er der, hvis der er behov for at genopfylde forfriskningerne. Dog er de ikke i lokalet i hele timen. Maden vil blive serveret til lokalet til egen fordeling.

  Vores festlokaler

  Hos Leo's kan du skabe dit barns drømmefest! Uanset om dit barn drømmer om at være en prinsesse, udforske rummet eller gå på skattejagt som en rigtig pirat, har vi det perfekte festlokale til dig!

  Se alle festlokaler

  Ofte stillede spørgsmål & svar

  Vi ved, du kan have spørgsmål om vores legelande, vores attraktioner, vores åbningstider, priser og meget mere. Her får du svar på de mest almindelige spørgsmål og kan også besøge vores FAQ-side.

  Til vores FAQ