• Bliv medlem af Leo's kundeklub

  Leo's Family

  Leo’s Legeland er Nordens mest legesyge og sjove familie. Som medlem af vores kundeklub kan du have ekstra meget sjov! Få adgang til eksklusive tilbud og nyheder før alle andre, deltag i spændende konkurrencer og meget mere. Vores mål er at gøre hvert besøg i Leo’s til en unik og mindeværdig oplevelse for dig og dine kære.

  Som medlem får du

  Som et værdsat medlem af Leo’s Legeland får du adgang til en masse fordele, der er skræddersyet til dig og din familie. Udnyt aktuelle medlemstilbud, få gratis genopfyldning på din kaffe, og hold nemt styr på dine festbookinger og invitationer. Desuden får du mulighed for at deltage i vores sjove konkurrencer og modtage de seneste nyheder direkte i din indbakke.

  Leos Familie - vores samarbejdspartner tilbyder

  Leos Familie er stolte af at samarbejde med en række velrenommerede partnere for at tilbyde endnu mere værdi til vores medlemmer. Opdag vores partnere og samarbejder, og se hvordan de bidrager til at gøre din oplevelse endnu bedre.

  Sådan bliver du medlem af Leo's Family

  Det er nemt og gratis at blive medlem af Leo’s Family. Registrer dig og begynd at nyde alle de fantastiske fordele i dag! Medlemskabet er personligt, og du kan nemt indtaste dine børns navne og aldre under ‘Mine sider’ for at modtage mere skræddersyede tilbud.

  Bliv medlem

  Ofte stillede spørgsmål & svar

  Vi ved, du kan have spørgsmål om vores legelande, vores attraktioner, vores åbningstider, priser og meget mere. Her får du svar på de mest almindelige spørgsmål og kan også besøge vores FAQ-side.