• Mere leg for dine penge

  Årspas og sæsonpas

  Med vores forskellige kort kan dit barn besøge vores legelande så ofte I ønsker inden for en specificeret periode. Vi tilbyder årskort til forskellige aldre og til forskellige priser. Så køb et kort i dag og maksimér dit barns leg og bevægelse hos os!

  Årspas for børn 2-17 år

  Giv dit barn uendelige legemuligheder! Vores årskort for børn 2-17 år giver adgang til alle vores legelande i et helt år. Glem ikke at booke din legestund nemt online for at garantere din plads.

  Køb årspas

  Årspas for 1-årige

  Perfekt til de mindste! Vores årskort for 1-årige åbner døren til spændende leg i alle vores legelande i et helt år. Glem ikke at booke din legestund nemt online og vær garanteret en plads.

  Køb årspas

  Sådan fungerer det

  Brug årskortet nemt ved at logge ind på Leo’s Family. Sørg for at e-mailadressen matcher den, der blev brugt ved købet af årspaset. I legecentret, vis din QR-kode, der findes på din Family-konto, ved kassen. Lad så legen begynde!

  Ofte stillede spørgsmål & svar

  Vi ved, du kan have spørgsmål om vores legelande, vores attraktioner, vores åbningstider, priser og meget mere. Her får du svar på de mest almindelige spørgsmål og kan også besøge vores FAQ-side.