• Velkommen med jeres gruppebooking

  Virksomheder

  Ønsker jeres virksomhed at gøre noget ud over det sædvanlige og invitere alle familier? Gør jer klar til en uforglemmelig dag eller aften fyldt med latter og eventyr. Perfekt som en aktivitet for jeres ansatte og deres familier! Vi er naturligvis åbne for forslag, så send en forespørgsel til os, og vi ser, hvad vi kan gøre.

  Sådan fungerer det

  Send jeres forespørgsel om tilbud senest 14 dage før jeres planlagte besøg til hello@leoslegeland.dk. Vi skal bruge kontaktinformationer, hvilket legeland I ønsker at besøge, dato, ankomsttid og sluttid for besøget, antal voksne og børn, samt om I planlægger at spise under besøget. Vi lukker normalt ikke et legeland, men afhængigt af dagen, tiden og størrelsen på gruppen kan vi overveje muligheden. Så inkluder også det i jeres forespørgsel. Vi vender tilbage til jer med et svar, eventuelt tilbud og for at afstemme praktisk information.

  Lækker mad og snacks på stedet

  Vi har alt til en perfekt dag, og naturligvis kan det være nødvendigt at tanke op med energi. Planlæg en pause og nyd vores mad og snacks, når I er på legelandet.