• Velkommen til jeres gruppebooking

  Skoler, børnehaver og fritidsordninger

  Gør jer klar til en uforglemmelig eftermiddag fyldt med latter og eventyr! Tag en pause fra skolebænken, saml klassen og tilbring en dag med leg og bevægelse. Perfekt for skoler, børnehaver og fritidsordninger, der ønsker at gøre noget ud over det sædvanlige.

  Fantastiske skolerabatter!

  Planlægger I en skoleaktivitet? Vi tilbyder 40% rabat på hverdage for grupper på mindst fem børn med en rekvisition, der medbringes og bekræftes ved besøget. Book nemt via vores online-tjeneste og gør jer klar til en dag fyldt med masser af leg og bevægelse!

  Lækker mad og kaffe på stedet

  Vi har alt til en perfekt dag, og naturligvis kan der være behov for at tanke op med energi. Planlæg en pause til mad og nyd vores særlige tilbud på mad og kaffe, når I først er i legelandet!

  Læs mere om gruppemenuerne her

  Sådan fungerer det

  I booker nemt jeres eventyr via vores gruppebooking online og betaler ved ankomst. Ønsker I at betale via faktura? Det er også muligt! For at få adgang til vores rabatterede priser for skoler, børnehaver og fritidsordninger skal I booke mindst fem dage i forvejen. Er I sent ude med jeres booking eller ønsker at booke for flere end 50 børn? Kontakt jeres lokale legeland, så gør vi alt, hvad vi kan, for at hjælpe!