• Velkommen med jeres gruppebooking

  Foreninger & private grupper

  Gør jer klar til et uforglemmeligt øjeblik fyldt med latter og eventyr. Tag dit hold eller din forening med til Leo’s Legeland og oplev en fartfyldt stund med masser af leg og ballade. Perfekt for foreninger og private grupper!

  Fantastiske grupperabatter!

  Planlægger du en gruppeaktivitet? Vi tilbyder 30% rabat på hverdage og 20% i weekenderne for grupper på mindst 11 børn. Book nemt via vores online-tjeneste og gør jer klar til en dag fyldt med sjov og spænding.

  Lækker mad og snacks tilgængelig

  Vi har alt til en perfekt dag, og naturligvis kan det være nødvendigt at tanke op med energi. Planlæg en madpause og nyd vores særlige tilbud på mad og snacks, mens I er på legelandet!

  Læs mere om gruppemenuerne her

  Sådan fungerer det

  I kan nemt booke jeres eventyr via vores online gruppebooking og betale ved ankomst. For at få del i vores rabatterede priser for grupper, skal du booke mindst fem dage i forvejen. Er I sent ude med jeres booking eller ønsker at booke til mere end 50 børn? Kontakt jeres lokale legeland, så vil vi gøre alt, vi kan, for at hjælpe!

  Ofte stillede spørgsmål & svar

  Vi ved, du kan have spørgsmål om vores legelande, vores attraktioner, vores åbningstider, priser og meget mere. Her får du svar på de mest almindelige spørgsmål og kan også besøge vores FAQ-side.