• Leo's Toddler Day

  Forældrenes tilholdssted om onsdagen

  Se her alle forældre på barsel

  Se her alle forældre med småbørn! Kom og oplev det mest fantatiske tilholdssted for forældre dette forår i Leo’s! Hver onsdag 10:00-14:00 mellem 24. april og 30. juni tilbyder vi fri entré for dig og dine børn der er mellem 0-23 måneder gamle*. Tag din forældregruppe med, kom og mød nye venner eller bare nyd kvalitetstid sammen med din tumling.

  Drop-in & 3 timers leg – Vi ses i legeområdet – du behøver ikke at booke legetid før dit besøg. Gælder 3 timers leg!

  Leo’s Family – Du skal have et Leo’s Family medlemskab.

  * Fri entré er gyldigt for én forælder og ét barn som er mellem 0-23 måneder gammel. Gælder alle onsdage mellem den 24. april og den 30. juni, dog med ophold ved offentlige helligdage samt ferier.

  Forældrenes tilholdssted om onsdagen

  • Fri entré for dig og dit barn der er mellem 0-23 måneder gammel
  • Oplev glæden ved bevægelse sammen med dit barn
  • Tag barnevognen med indenfor
  • Leo’s bedste tips til øvelser som kan forbedre de motoriske færdigheder
  • Legeområder specielt designet til de mindste gæster
  • Pusle- og ammerum og ren afslapning
  • Forkæl dig selv med lækkerier og drikkevarer i vores Bistro

  Og hey, du er velkommen til at tage din barnevogn med indenfor – hele vores legeområde er barnevognsvenlig. Vi har også sørget for, at du har pusle- og ammerum og afslapningsområder som alt sammen er lavet, så jeres besøg bliver så behageligt som muligt. Hvad venter du på? Rul barnevognen med indenfor og oplev glæden ved bevægelse sammen med dit barn!

  I Leo’s ved vi at børn har brug for at bevæge sig for at have det godt, og det samme gælder vores mindste eventyrere også! Vores legelande har de perfekte legeområder, hvor de mindste kan blomstre og opleve glæden ved bevægelse. Vores babyområde indeholder skumgulve som er perfekte til at lære at kravle, gå og løbe. Her finder man også nogle af vores attraktioner som er nedskaleret, så de passer lige til de mindste.