• Slik går et besøk på Leo's til

  Første besøk på Leo's

  Er det tid til dit første besøg i Leo’s Legeland? Uanset om du besøger Leo’s med din lille, med familien eller med børnebørnene, har vi samlet nogle ting, som er godt at vide lidt om, inden du besøger os for første gang – alt sammen for at sikre, at dine timer i Leo’s jungle bliver så gode som muligt!

  For hvilke aldre passer Leo's?

  Leo’s er det ultimative valg for børn i alle aldre, som elsker at løbe, lege, klatre og udforske. Er dit barn begyndt at kravle eller gå og ser ud til at være klar til at udforske? I så fald anbefaler vi vores småbørnsafdeling – Leo’s By. Her finder du, hvad der er ude i legelandet – som rutsjebaner, klatrestativer og boldhav, men i miniformat tilpasset vores aller yngste gæster. Selvfølgelig er det også tilladt at medbringe barnevognen, og det gælder for hele legelandet.
  I Leo’s er der noget for alle, uanset alder, og at besøge et af vores legelande er en perfekt aktivitet for børn, der kan lide at bevæge sig og have det sjovt. Derudover fremmer det børnenes motorik og koordination. Vi tror stærkt på, at leg skaber bevægelsesglæde, og det er noget, vi på Leo’s er eksperter i at tilbyde!

  Eventyret starter online

  Vidste du, at vi altid anbefaler at købe billet på vores hjemmeside, inden dit besøg?
  Det giver dig en række fordele! Udover at sikre en plads på legelandet får du en rabat, når du køber billet og booker legtid på vores hjemmeside. Så du behøver ikke betale ekstra pr. barn. Du kan selvfølgelig købe dine billetter helt frem til kassen, så husk at købe billet og booke legtid online! Du kan i ro og mag vælge den tid og dag, der passer jer bedst. Glem ikke, at vi har forskellige priser afhængigt af hvilken dag og tidspunkt, du vil komme. Når valget er truffet, er I velkomne til at nyde leg, sjov og eventyr på vores legeland i flere timer.

  Vi har åbent alle dage

  For at booke legtid bør du også have overvejet, hvilken dag og tidspunkt I vil besøge legelandet. At besøge Leo’s kan være en actionfyldt weekendaktivitet og det perfekte udflugtsmål for familien i ferier og til specielle lejligheder. Det kan også være en aktiv stund en tirsdag aften eller en dag, hvor børnehaven er lukket – lidt ekstra forkælelse i hverdagen. Vi ved, at børn har det godt med at bevæge sig, og det kan de gøre i Leo’s. Vi har tusindvis af kvadratmeter legeland, hvor børnene kan løbe, klatre og lege. Leo’s jungle er fyldt med legesyge attraktioner såsom rutsjebaner for alle aldre, klatreflader, parkour, Sports Arena, småbørnsområde – et legområde tilpasset vores allermindste gæster og meget mere. Vi tror på at opdage bevægelsesglæde gennem leg, og det kan børnene gøre i legelandet!

  Hvad er der at lave i Leo's?

  Vi tilbyder tusindvis af kvadratmeter legeland til børn i alle aldre. I Leo’s jungle er der legesyge attraktioner, hvor børnene kan bevæge sig og udvikle motorik og koordination, samtidig med at de har det rigtig sjovt! Hos os er der et bredt udvalg af spændende, actionfyldte sjove attraktioner, der skaber minder og bevægelsesglæde for både store og små. Så vær parat til at bestige vulkaner, tage kampen op mod pirater på et piratskib, glide ned ad et vandfald og meget mere!
  Klatrevæg – I Leo’s har den form af en gigantisk vulkan, der rejser sig midt i legelandet. Hvis I lykkes med at komme op, venter der en fantastisk udsigt, inden I kan tage rutsjebanen ned igen.
  Trampoliner – Trampoliner er populære blandt børn i alle aldre. Saml alle vennerne og familien for at udforske tyngdeløshedens magi! Hop, snurre og studse – hvem hopper højest i junglen?
  Boldhav – Et af vores mest populære legområder, som børnene elsker!
  Rutsjebaner – Vi har rutsjebaner for alle aldre og smage. Hvad med Tiger Slide, Zebra Slide eller Vandfaldet? Til de konkurrencemindede har vi også en Racing Slide – hvem bliver den hurtigste i junglen?
  Cykelbane – Her kan børnene træne på at cykle, uanset årstiden.
  Sports Arena – Prøv fodbold, basketball og indendørs hockey. Her kan I udfordre familie og venner eller bare prøve forskellige boldspil. Hvis det giver blod på tanden, tilbyder vi actionfyldte Sports Camp, hvor børnene får lov til at prøve forskellige sportsgrene en gang om ugen!
  Og meget mere.

  Hvad skal jeg have på?

  I vores legelande leger, hopper og kravler du en masse! Derfor er det en god idé at have behageligt tøj på, så det er nemmere at bevæge sig. Selv hvis du som voksen vil lege, anbefaler vi at lade det aller fineste tøj blive hjemme i skabet. Tænk på at klæde dig behageligt. Og vigtigt! Alle vores besøgende skal have sokker på fødderne. Hvis du har glemt sokkerne derhjemme, har vi sokker i alle størrelser til salg i Leo’s Shop. Hvilken farve vælger du?

  Hvad kan jeg som forælder eller voksen lave i legelandet?

  Et besøg i Leo’s er en oplevelse for hele familien. Og alle voksne skal selvfølgelig også have det sjovt under besøget. Tag med børnene på en actionfyldt og sjov leg og bliv som barn igen. Børn elsker at se deres forældre lege, og det bliver ekstra sjovt at gøre det sammen. Tag en pause fra alt andet, slip tankerne om hverdagen og stress og kast dig ind i børnenes legesyge verden. Leo’s jungle er det perfekte udflugtsmål for familien, når du vil lave noget sammen med dit barn.
  Men det er selvfølgelig heller ingen skam, hvis du ikke kan følge børnenes tempo, vi forstår det – børn er hurtige, og de har masser af energi! Slap af i en af vores hyggelige sofaer og nyd at se børnene lege og udforske. I vores Bistro kan du nyde en god kop kaffe, kage og mad, og selvfølgelig har vi wi-fi. Så hvis du har brug for at deltage i et møde, er det helt i orden – du er velkommen til at deltage i dine Teams-møder fra Leo’s Bistro, så længe det passer dig og dine børn.

  Og hvis vi bliver sultne?

  Vi ved, at der kan være behov for at tanke op med energi både før, under og efter leg, og i Leo’s Bistro findes alt, hvad der skal til for at få fyldt på med jungelenergi eller for at nyde noget lækkert. Vi serverer et stort udvalg af mad, snacks og lækre kager. Hvorfor ikke kaste dig over en jungle meal, en salat eller en wrap? Her er der noget for enhver smag.

  Når det er tid til at forkæle sig selv med noget lækkert, er Leo’s slush normalt ekstra populært. Det køler godt ned efter actionfyldte eventyr.

  Vidste du i øvrigt, at Leo’s Bistro altid er billigere på mobilen? Hvis maven begynder at rumle ude i legelandet, behøver du ikke forlade boldhavet. Nu kan du nemt og bekvemt bestille mad fra Leo’s Bistro direkte på din mobil. Vælg din yndlingsret, lav din bestilling, og fortsæt med at lege og have det sjovt, mens vi sørger for maden. Vi sender dig en sms, så snart din bestilling er klar. Og det bedste af det hele? Det er altid billigere på mobilen!

  Vi håber, at du får et actionfyldt besøg på Leo’s fyldt med energi. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Leo’s Bistro!