• Børnemenuer til vores små gæster

  Bistro Kids

  Når du har brug for en pause fra alt det sjove, besøg Leos Bistro. Her serverer vi et bredt udvalg af mad og snacks, der er egnet til både voksne og børn. Leos Bistro er omhyggeligt designet til at passe hele familien – masser af plads til barnevogne og selvfølgelig gratis WI-FI. Området er placeret væk fra legeområdet, hvilket skaber et behageligt miljø og et sted at slappe af og genoplade. Her præsenterer vi en del af vores omfattende udvalg.

  Junglemåltid

  Burger med dressing, salat og ristet sesambrød. Serveres med et valg af drikke (Vand, mælk, sodavand eller juice) og et valg af tilbehør (minigulerødder, pommes frites, grøn salat eller tomater).

  Pandekager

  Den klassiske, der aldrig fejler! Serveres med hindbærsyltetøj, fløde og et valg af drikke (Vand, mælk, sodavand eller juice).

  Nuggets 4-Stykker

  4 kyllingenuggets med frisk agurk, tomat og majs. Serveres med et valg af drikke (Vand, mælk, sodavand eller juice) og et valg af tilbehør (minigulerødder, pommes frites, grøn salat eller tomater).

  Pølsemåltid

  Pølsemåltid med frisk agurk, tomat og majs. Serveres med et valg af drikke (Vand, mælk, sodavand eller juice) og et valg af tilbehør (minigulerødder, pommes frites, grøn salat eller tomater).

  Leder du efter noget andet?

  Vi har mange andre muligheder at vælge imellem!