• Salater, wraps & lækre toasts

  Bistro Fresh

  Når du har brug for en pause fra alt det sjove, besøg Leos Bistro. Her serverer vi et bredt udvalg af mad og snacks, der er egnet til både voksne og børn. Leos Bistro er omhyggeligt designet til at passe hele familien – masser af plads til barnevogne og selvfølgelig gratis WI-FI. Området er placeret væk fra legeområdet, hvilket skaber et behageligt miljø og et sted at slappe af og genoplade. Her præsenterer vi en del af vores omfattende udvalg.

  Halloumisalat

  En frisk salat med agurk, rødløg, cherrytomater og croutoner som base. Toppet med halloumi og en af vores lækre dressinger. Vælg din favorit! Serveres med en 33 cl drik.

  Kyllingesalat

  En frisk salat med agurk, rødløg, cherrytomater og croutoner som base. Toppet med kylling og en af vores lækre dressinger. Vælg din favorit! Serveres med en 33 cl drik.

  Italiensk toast

  En toast med italiensk inspiration! Indeholder lufttørret skinke, mozzarella og tomat mellem ristet surdejsbrød. Serveres med et valgfrit tilbehør og en 33 cl drik.

  Fransk toast

  Smeltet ost, kalkun, tomat og dijonsennep mellem ristet surdejsbrød. En rigtig klassiker! Serveres med et valgfrit tilbehør og en 33 cl drik.

  Crispy Chicken Wrap

  Tortilla-wrap med sprød salat, tomat, agurk, frisk rødløg, salsa og hvidløgsdressing. Serveres med et valgfrit tilbehør og en 33 cl drik.

  Leder du efter noget andet?

  Vi har mange andre muligheder at vælge imellem!