Vilkår for medlemskab

Ved at tilmelde dig Leo's Family og give os din e-mailadresse og dit telefonnummer godkender du nedenstående vilkår.

Medlemskab/konto

Medlemskabet er personligt og omkostningsfrit og aldersgrænsen er 18 år.
Medlemmet har mulighed for at knytte børn til sin egen konto i Leo’s Family. Al kommunikation sker med dig som værge.

 

Vilkår og gyldighed

Leo’s forbeholder sig ret til at indføre ændringer i vilkårene for Leo’s medlemsklub. Ændringen træder i kraft i forbindelse med, at dette kommunikeres på www.leoslegeland.dk/vilkar, hvor de seneste vilkår altid er tilgængelige. Medlemskabet kan når som helst opsiges af medlemmet. Leo’s har ret til at inddrage eller opsige dit medlemskab i Leo’s Family, hvis vi finder det nødvendigt ved mistanke om ikke-tilladt anvendelse eller misbrug af vores tjenester. Hvis du vil opsige medlemskabet, skal du sende en mail til Leo’s medlemsservice (customer-service@leoslegeland.dk).

 

Persondata

Lek och rörelse Holding i Luleå AB, org.nr. SE 556700-1473, Köpmangatan 46, 972 33 Luleå, Sverige, telefon: +46 (0)920-52 60 60, er dataansvarlig for de persondata, som du som kunde oplyser til Leo’s.
Ved at tilmelde dig Leo's Family og give os din e-mailadresse og dit telefonnummer godkender du, at vi gemmer dine persondata.
Vores behandling af dine persondata har grundlag i det aftaleforhold, som opstår, når du bliver medlem af Leos Legeland.
Som medlem godkender du også, at oplysninger om køb, som sker via Leo's webside, gemmes og behandles.

Vi gemmer og anvender dine oplysninger, så vi kan yde dig den service, du forventer, fx information om festbookinger m.m. og i øvrigt levere en god service til dig. Vi gemmer også dine oplysninger for at kunne give dig gode tilbud.
Hvis du ikke ønsker at modtage tilbud fra Leo's Family, er det let at afmelde via nyhedsbrevet.

Leo’s behandler persondata sikkert og iht. dataloven.

Overførsel af persondata

Persondata kan blive udleveret til myndigheder iht. gældende lov, til eventuelle samarbejdspartnere, som leverer understøttende tjenester til Leo’s, såsom IT-tjenester, på den måde og i det omfang, som kræves for at Leo’s skal kunne opfylde sine forpligtelser over for medlemmer samt af markedsføringsmæssige formål.

Oplysningerne gemmes ikke længere end to (2) år efter, at kundeforholdet er ophørt. Hvis bogføringsloven kræver det, kan oplysninger blive opbevaret i op til syv (7) år.

Du har iht. GDPR mulighed for uden omkostning en gang pr. kalenderår at få information om vores behandling af dine data. Du kan når som helst anmode om at få rettet fejlagtige oplysninger, slettet oplysningerne eller overført dem (dataportabilitet). Du meddeler os dette via e-mail (medlemsservice) og anmoder om korrigering, sletning eller overførsel. Du har også ret til at modsætte dig, at dine oplysninger bliver anvendt til direkte markedsføring.

Hvis du har spørgsmål vedrørende dine persondata, kan du sende en mail til customer-service@leoslegeland.dk