• Genoplad med jungleenergi i Leo's Bistro!

  Jungleenergi

  Gør som Leo og få energi fra junglen for at have kræfter til at løbe, lege og udforske! Leg giver appetit, og uden mad i maven er det svært at bestige vulkaner og svinge i lianer. I vores bistro er der mange muligheder for at få ekstra energi. Vælg mellem lækre måltider, snacks og godbidder for at holde dit energiniveau højt hele dagen!Gør som Leo og få ekstra energi fra junglen for at have styrken til at løbe, lege og udforske! Gør som Leo og få ekstra energi fra junglen for at have styrken til at løbe, lege og udforske! Gør som Leo og få ekstra energi fra junglen for at have styrken til at løbe, lege og udforske!

  Sådan får Leo sin jungleenergi:

  Morgenmad: Uden en velsmagende morgenmad i maven er det svært at svinge i lianer og klatre på vulkaner. Fyld op med bananer, smoothies og en lækker sandwich for at tackle dagens eventyr!

  Frokost: Fyld op med junglemåltider, der giver dig energi til at lege. Vidste du, at du kan tilpasse tilbehøret i vores bistro-menuer? Vælg sprødt tilbehør som gulerødder eller tomater!

  Snack: For dem der leger og bevæger sig meget, er det særligt vigtigt at have noget lækkert mellem måltiderne. Nyd frugt, smoothies, yoghurt eller noget andet lækkert for at få fart tilbage i dine skridt.

  Og måske den bedste del? Efter du har fyldt op med mad og snacks, kan du forkæle dig selv med noget virkelig lækkert. Nyd en forfriskende slush ice eller en hyggelig snack med din familie.

  Husk! Leo elsker frugt og grøntsager! Det er ikke bare farverigt, men også lækkert og super fedt! Et par stykker frugt om dagen og lidt grøntsager på tallerkenen er super lækkert! Hvad er din yndlingsfrugt?

  Dyk ned i det, du finder lækkert, og gør dig klar til jungleeventyr!v