• En guide til vores rutsjebaner

  Leo's Legeland

  I Leo’s har vi mange rutsjebaner. Lange, snoede eller hurtige, som giver sommerfugle i maven. Børn elsker rutsjebaner, og vi synes, de gør legen komplet. Her er vores syv mest populære. Hvilken er din favorit?

  Racing Slide

  Racing Slide er en af vores mest adrenalinfyldte og populære attraktioner, hvor du og dit barn kan konkurrere mod hinanden i en hurtig nedfart. Hver rutsjebane er tema-dekoreret og navngivet efter et dyr. Vælg den, du tror er hurtigst, og se hvem der kommer ned først. Hvem er hurtigst nede? Tryk på knappen nederst for at afgøre vinderen – bliver det giraffen, slangen, tigeren eller zebraen? Må den bedste jungleeventyrer vinde! Racing Slide er egnet for børn i alle aldre, men da den går gennem en tunnel, er den måske ikke egnet for vores allermindste gæster.

  Leo’s By

  I vores småbørnsafdeling, Leo’s By, finder du alt, der findes ude i legelandet, men i miniature, så det passer til vores allermindste gæster. Dette inkluderer rutsjebaner. Hver uge ser vi børn, der tager deres første rutsjetur i Leo’s By, og det er lige så sjovt hver gang!

  Snake Slide

  Er du klar til et hæsblæsende eventyr? Tag en tur på vores snoede slangerutsjebane. Bange for slanger? Vi kan garantere, at slangen i Leo’s jungle ikke bider! Snake Slide er designet til at tage dit barn på en snoet rejse ned ad en rutsjebane og komme ud i slangens gab. Her drejer det ordentligt og går ret stærkt. Masser af sommerfugle i maven, med andre ord!

  Tiger Slide

  Saml familie og venner til en tur på Tiger Slide. Tiger Slide har flere rutsjebaner ved siden af hinanden, så lav et race og se, hvem der kommer ned først. Ser I for resten nogle andre jungledyr på vejen ned? Grrr-igtigt sjovt, venner!

  Tubby Slide

  Pas på i bakken! Har du nogensinde drømt om at kælke i junglen? Tubby Slide er som en kælkebakke med sin 10 meter høje og 20 meter lange rutsjebane, hvor du glider ned i en stor ring. Føl vinden i håret og adrenalinsuset. Tubby Slide er perfekt for alle aldre. De allermindste kan glide ned sammen med deres forældre. Træk ringen op ad bakken og tag en tur til!

  Waterfall

  Er du ude efter et rigtigt adrenalinkick? Så er det tid til at tage fat på Leo’s ultimative udfordring: Vandfaldet! Vandfaldet er en stejl og hurtig rutsjebane, der passer til den lidt mere eventyrlystne jungleudforsker. Læn dig tilbage og mærk sommerfuglene i maven, når du glider ned. Et ægte adrenalinkick loves! Denne rutsjebane er et eventyr for alle aldre, men vi anbefaler den normalt for lidt ældre børn.

  Zebra Slide

  Er du klar til et ægte jungleeventyr med dit barn? Så er vores attraktion, Zebra Slide, det perfekte sted at udforske sammen! Race ned i det farverige boldbassin eller leg, at I er på vej ud på et spændende safari-eventyr. En ægte bonus er, at turen slutter i Leo’s farverige boldbassin. Skynd dig ned og tag en tur til! Zebra Slide er perfekt for børn i alle aldre.