• Vi åbner den 30. maj.

  Leo's Legeland åbner i Kolding

  Den 30. maj åbner vi endelig dørene op til leg, sjov og eventyr i Kolding! Leo’s Legeland, den største indendørs legelandskæde i Nordeuropa, åbner i Kolding Storcenter. Kom og oplev glæden ved bevægelse i et legeområde på tusindvis af kvadratmeter. Vi ses i Leo’s jungle!

  Vind en fødselsdagsfest!

  Gør dig klar til at holde den ultimative drømmefødselsdag i vores helt nye legeland i Kolding! Vi giver dig nu chancen for at vinde en fødselsdagsfest for 10 børn i et af vores 6 fantastiske fødselsdagsrum. De første 10 personer, der booker fødselsdag hos os, vinder en drømmefest for 10 børn! Fødselsdagsbookingen åbner den 12. maj 2024 kl. 12.00.

  Vindere af festen kan selvfølgelig have flere tilføjelser til den valgte pakke eller tilføje flere børn for at gøre festen endnu bedre, men disse ekstra gebyrer skal du betale for. Hver præmie er maksimalt gyldig på 2590 kr.

  Book fødselsdag

  Leo’s Legeland er den største og mest besøgte kæde af indendørs legelande i Norden. Da vi startede vores rejse i 2006, ønskede grundlæggerne at skabe et mødested for familier med fokus på leg og bevægelse. Kom og oplev tusindvis af kvadratmeters legeområde med masser af sjove attraktioner. Den 30. maj åbner vi vores døre til masser af leg, sjov og eventyr

  Find Leo's Legeland Kolding

  Skovvangen 42, 6000 Kolding, Denmark

  📩 – kolding@leoslegeland.dk

  ☎ – 032235100

  Vejledning

  Ofte stillede spørgsmål & svar

  Vi ved, du kan have spørgsmål om vores legelande, vores attraktioner, vores åbningstider, priser og meget mere. Her får du svar på de mest almindelige spørgsmål og kan også besøge vores FAQ-side.