Stillinger hos Leos

Leo's legeland er en hurtigt voksende virksomhed og har altid brug for nye medarbejdere, der hjælper os til at blive endnu bedre. Vi har mange forskellige stillinger i vores legelandsdrift og på vores kontorer. Tag et kig, og se, om det kan være noget for dig.

 

Ledige stillinger:

Legelandsvært

Som legelandsvært er du en af vores superhelte, som sikrer, at både store og små gæster får en uforglemmelig oplevelse. Præcis som navnet antyder tager du hånd om vores gæster gennem hurtig og venlig service. Du arbejder også i køkkenet, med servering og gør rent. Og som festvært sikrer du, at vores fester bliver i verdensklasse. Det her er med andre ord det perfekte ekstrajob – og som hen ad vejen kan føre til avancement mod stillinger med større ansvar. Du arbejder som ekstraansat, oftest i weekenderne.

Stillinger med øget ansvar

For dig, der har taget skridtet fra legelandsvært til en af vores stillinger med øget ansvar, venter et mere udviklende arbejde. Sammen med legelandschefen har du en nøglerolle i forhold til at lede legelandet. I legelandschefens fravær kan det være dig, der har ansvaret for legelandet. For dig med øget ansvar får du et eller flere ansvarsområder inden for fx fester, køkken, lager, vagtplanlægning, lokal markedsføring, salg eller sikkerhed. Du arbejder fuld tid og oftest hver anden weekend.

Legelandschef

Som legelandschef har du ansvaret for og leder et legeland. Sammen med dit team på 30-40 medarbejdere sikrer du, at vi tilbyder den bedste helhedsoplevelse i branchen. Du er meget aktiv i alle virksomhedens dele for at have viden om såvel legelandets som medarbejdernes velbefindende. Ansvarsområderne for dig som legelandschef omfatter drift, salg, økonomi, administration samt ledelse og udvikling af dine medarbejdere. Du arbejder fuld tid og hver anden weekend. 

Regionschef

Som regionschef er du ansvarlig for en region med 5-10 legelande. Ud over at støtte og udvikle din region er du ofte involveret i forskellige projekter eller ansvarlig for arbejdsopgaver, der vedrører hele virksomheden. Du arbejder fuld tid og nogle gange weekender. 

Stillinger på vores kontorer

Vores hovedkontor ligger i Luleå, Sverige, og har stillinger inden for økonomi, HR, løn og IT. Vores kontor i Stockholm huser vores marketingafdeling med forskellige stillinger inden for markedsføring samt funktionerne indkøb og Food & Beverage.

Dette er Leo's

Karriere